WAT JE BENT, STRAAL JE UIT, TREK JE NAAR JE TOE
Het nieuwe spirituele programma van medium Tresi Barros en Meester Isaak op Facebook live, 10 juni 2020, afl. 1.

🙏 MEESTER ISAAK, EEN HOGE GEEST UIT DE ZESDE SFEER, SPREEKT VIA MEDIUM TRESI BARROS.
Tresi Barros gaat in tweede trance en moet alle controle loslaten om dit mogelijk te maken. Meester Isaak maakt gebruik van haar stembanden en lichaam.

🙏 Meester Isaak legt eerst uit wat tweede trance is. En wat zijn instrument moet doen om dit mogelijk te maken.

We hebben de volgende vragen aan Meester Isaak binnengekregen:

⭐️ Is het mogelijk om van alcohol verslaving af te komen?
⭐️ Waarom zijn we op aarde?
⭐️ Namasté meester Isaak, Lotus groet u. U kent mij al een tijdje, u weet dat ik vriendelijk ben naar de mensen toe. Ik ben goed voor mensen en toch maken sommigen misbruik van mijn goedheid. Waarom doen ze dat? Wat doe ik verkeerd bij die mensen? Het doet mij heel veel pijn als mensen dit doen. En toch blijf ik vriendelijk tegenover die mensen. Ben ik echt zo ontzettend naïef? Hoe kan ik mezelf verbeteren? Alvast bedankt meester Isaak voor uw antwoorden. Namasté, Lotus
⭐️ Wat moet je doen als je man of vrouw dit soort dingen tegen je zegt: als je mij verlaat doe ik mezelf wat aan…. Als je echt om me zou geven dan…. Zie je niet wat je mij allemaal aandoet….Dit is eigenlijk emotionele chantage toch?

We hebben de volgende vragen aan Meester Isaak binnengekregen. Graag beginnen we met een vraag over de actualiteit:

⭐️ In veel landen komen mensen nu in opstand tegen discriminatie van mensen met een donkere huidskleur. KUNT U IETS VERTELLEN OVER RACISME?

⭐️ Worden fysieke en geestelijke handicaps waar je mee wordt geboren altijd gekozen om te ervaren en dus in je levensboek gezet?
Bijvoorbeeld Down syndroom, bipolaire stoornis enz.
Maar ook pedofilie, hoogtevrees etc.

⭐️ Alles waar je naar verlangt zal je worden gegeven volgens de wet van de aantrekkingskracht. Maar ik verlang ernaar en toch zie ik er niets of weinig van. Dat begrijp ik niet. Als ik iets wil, hoe trek ik het dan naar me toe?

⭐️ Ik ben een half jaar geleden in de steek gelaten door mijn vriend. Ik heb er erg veel verdriet van. Het lukt me niet eroverheen te komen. Hoe kan ik het loslaten?

⭐️ Wat betekent spiritualiteit? En wat is spiritueel ontwaken?