WAT JE BENT, STRAAL JE UIT, TREK JE NAAR JE TOE
Het nieuwe spirituele programma van medium Tresi Barros en Meester Isaak op Facebook live, 10 juni 2020, afl. 1.

🙏 MEESTER ISAAK, EEN HOGE GEEST UIT DE ZESDE SFEER, SPREEKT VIA MEDIUM TRESI BARROS.
Tresi Barros gaat in tweede trance en moet alle controle loslaten om dit mogelijk te maken. Meester Isaak maakt gebruik van haar stembanden en lichaam.

🙏 Meester Isaak legt eerst uit wat tweede trance is. En wat zijn instrument moet doen om dit mogelijk te maken.

We hebben de volgende vragen aan Meester Isaak binnengekregen:

⭐️ Is het mogelijk om van alcohol verslaving af te komen?
⭐️ Waarom zijn we op aarde?
⭐️ Namasté meester Isaak, Lotus groet u. U kent mij al een tijdje, u weet dat ik vriendelijk ben naar de mensen toe. Ik ben goed voor mensen en toch maken sommigen misbruik van mijn goedheid. Waarom doen ze dat? Wat doe ik verkeerd bij die mensen? Het doet mij heel veel pijn als mensen dit doen. En toch blijf ik vriendelijk tegenover die mensen. Ben ik echt zo ontzettend naïef? Hoe kan ik mezelf verbeteren? Alvast bedankt meester Isaak voor uw antwoorden. Namasté, Lotus
⭐️ Wat moet je doen als je man of vrouw dit soort dingen tegen je zegt: als je mij verlaat doe ik mezelf wat aan…. Als je echt om me zou geven dan…. Zie je niet wat je mij allemaal aandoet….Dit is eigenlijk emotionele chantage toch?

We hebben de volgende vragen aan Meester Isaak binnengekregen. Graag beginnen we met een vraag over de actualiteit:

⭐️ In veel landen komen mensen nu in opstand tegen discriminatie van mensen met een donkere huidskleur. KUNT U IETS VERTELLEN OVER RACISME?

⭐️ Worden fysieke en geestelijke handicaps waar je mee wordt geboren altijd gekozen om te ervaren en dus in je levensboek gezet?
Bijvoorbeeld Down syndroom, bipolaire stoornis enz.
Maar ook pedofilie, hoogtevrees etc.

⭐️ Alles waar je naar verlangt zal je worden gegeven volgens de wet van de aantrekkingskracht. Maar ik verlang ernaar en toch zie ik er niets of weinig van. Dat begrijp ik niet. Als ik iets wil, hoe trek ik het dan naar me toe?

⭐️ Ik ben een half jaar geleden in de steek gelaten door mijn vriend. Ik heb er erg veel verdriet van. Het lukt me niet eroverheen te komen. Hoe kan ik het loslaten?

⭐️ Wat betekent spiritualiteit? En wat is spiritueel ontwaken?

We hebben de volgende vragen binnen gekregen:

⭐️ Iedereen heeft natuurlijk een fysiek lichaam maar ook een etherisch lichaam. En je hebt het fluïde koord dat lichaam en geest verbindt. Wat is de functie van het etherische lichaam en het fluïde koord?

⭐️ Ectoplasma is de sterkste vorm van transformatie. Wat gebeurt er dan? Wat is het verschil met de tweede vorm van trance zoals u werkt met uw instrument?

⭐️ Ik heb geloof ik last van bindingsangst. Als mijn partner te dichtbij komt, trek ik me terug en als ie dan afstand neemt, trek ik ‘m juist weer aan. Heel vermoeiend. Hoe kan ik dit stoppen? Ben ik bang voor de liefde?

⭐️ Onze geboorte staat in de sterren geschreven, dat is kosmisch bepaald. En als je nu bijvoorbeeld een gedachte of impuls krijgt en daar geef je direct gehoor aan is dat moment dan ook kosmisch bepaald?

⭐️ Moord en zelfmoord staan niet in je levensboek. In welk licht kun je dan Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe zien als het gaat om slachtoffer worden van een misdrijf?

We hebben de volgende vragen binnen gekregen:

⭐️ Wat is astraal reizen? Kan iedereen astraal reizen?

⭐️ Waardoor krijg je een lifter in je aura? Ben je dan bezeten? Hoe kom je ervan af? En kun je hiervan weer helemaal herstellen?

⭐️ Begraven of cremeren. Wat zou u adviseren om te doen en waarom?

⭐️ God is liefde en Al dat er is. Wij zijn een deel van God.
Op aarde leven we in dualiteit om onze ervaringen en groei te kunnen bewerkstelligen. In de sferen bestaat deze dualiteit niet toch? Onvoorwaardelijke liefde kent geen straf in mijn beleving maar toch wordt het als niet juist gezien wanneer een mens een einde aan zijn leven maakt waardoor hij/zij niet gelijk naar het licht kan gaan. Dit brengt mij in verwarring. Graag stel ik mij open voor een antwoord.

⭐️ Hoe kan ik beste omgaan met het naderende einde van mijn partner, waarvan ik vind dat het einde te vroeg komt. Hoe ga ik hier beste mee om, leven in het nu en toch genieten van mijn partner, maar tegelijkertijd heel erg angstig over het naderende einde van mijn partner. Ik raak mezelf kwijt en kan mijn partner niet loslaten, zie erg op tegen het afscheid.

We hebben de volgende vragen binnen gekregen:
⭐️ Aura’s kunnen klein zijn, groot zijn, glanzend, zwart, met veel kleuren, met gaten erin etc.. Hoe ziet een gezonde aura eruit? Wat kun je aflezen aan iemands aura?
⭐️ We sluiten mensen op in de gevangenis als straf voor een misdrijf dat zij hebben gepleegd. Na een ernstig misdrijf zitten gevangenen soms 23 van de 24 uur per etmaal in hun cel en mogen slechts 1 uur per etmaal eruit om te luchten.
Wat vindt u van zo’n straf?
⭐️ Geldt de wet van de aantrekkingskracht ook voor God? En als God is liefde, is dat dan de reden waarom wij mensen hem zoeken?
⭐️ Je hoort weleens dat een leugentje om bestwil wel mag. Vindt u dat ook? Of moet je altijd de waarheid spreken?
⭐️ Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om te communiceren. Meer dan ooit. Maar ondanks al die communicatie lijkt er weinig gemeenschapszin. Is er meer egoïsme dan vroeger?
We hebben de volgende vragen binnen gekregen:
⭐️ Een vraag over het opvoeden van kinderen. Wanneer ben je een goede ouder? Ik probeer mijn kinderen het goede voorbeeld te geven, maar wat is het goede voorbeeld?
⭐️ Hoe moet je omgaan met een verschil in behoefte aan intimiteit en seksualiteit? Mijn partner heeft meer behoefte dan ik, soms hebben we er ruzie over. Heeft u een tip voor ons?
⭐️ Zou meester Isaak nog eens uit willen leggen wat de rol van vergeving is voor de mens? En klopt het dat de mens vergeven is als hij het aan Meester Jezus oprecht vraagt? Hoe werkt dat dan precies?
⭐️ Het is bekend dat slachtoffer van een narcist zijn te maken heeft met emotionele afhankelijkheid van het slachtoffer. Maar kan een narcist zelf ook emotioneel afhankelijk zijn?
⭐️ Reïncarneren dieren ook? Wordt een hond dan weer een hond? En zou iedereen vegetarisch moeten zijn?