WAT JE BENT, STRAAL JE UIT, TREK JE NAAR JE TOE

MEESTER ISAAK, EEN HOGE GEEST UIT DE ZESDE SFEER, SPREEKT VIA MEDIUM TRESI BARROS.

Tresi Barros gaat in tweede trance en moet alle controle loslaten om dit mogelijk te maken. Meester Isaak maakt gebruik van haar stembanden en lichaam.

Meester Isaak legt eerst uit wat tweede trance is. En wat zijn instrument moet doen om dit mogelijk te maken.

We hebben de volgende vragen aan Meester Isaak binnengekregen:

⭐️ Is het mogelijk om van alcohol verslaving af te komen?
⭐️ Waarom zijn we op aarde?
⭐️ Namasté meester Isaak, Lotus groet u. U kent mij al een tijdje, u weet dat ik vriendelijk ben naar de mensen toe. Ik ben goed voor mensen en toch maken sommigen misbruik van mijn goedheid. Waarom doen ze dat? Wat doe ik verkeerd bij die mensen? Het doet mij heel veel pijn als mensen dit doen. En toch blijf ik vriendelijk tegenover die mensen. Ben ik echt zo ontzettend naïef? Hoe kan ik mezelf verbeteren? Alvast bedankt meester Isaak voor uw antwoorden. Namasté, Lotus
⭐️ Wat moet je doen als je man of vrouw dit soort dingen tegen je zegt: als je mij verlaat doe ik mezelf wat aan…. Als je echt om me zou geven dan…. Zie je niet wat je mij allemaal aandoet….Dit is eigenlijk emotionele chantage toch?

We hebben de volgende vragen aan Meester Isaak binnengekregen. Graag beginnen we met een vraag over de actualiteit:

⭐️ In veel landen komen mensen nu in opstand tegen discriminatie van mensen met een donkere huidskleur. KUNT U IETS VERTELLEN OVER RACISME?

⭐️ Worden fysieke en geestelijke handicaps waar je mee wordt geboren altijd gekozen om te ervaren en dus in je levensboek gezet?
Bijvoorbeeld Down syndroom, bipolaire stoornis enz.
Maar ook pedofilie, hoogtevrees etc.

⭐️ Alles waar je naar verlangt zal je worden gegeven volgens de wet van de aantrekkingskracht. Maar ik verlang ernaar en toch zie ik er niets of weinig van. Dat begrijp ik niet. Als ik iets wil, hoe trek ik het dan naar me toe?

⭐️ Ik ben een half jaar geleden in de steek gelaten door mijn vriend. Ik heb er erg veel verdriet van. Het lukt me niet eroverheen te komen. Hoe kan ik het loslaten?

⭐️ Wat betekent spiritualiteit? En wat is spiritueel ontwaken?

We hebben de volgende vragen binnen gekregen:

⭐️ Iedereen heeft natuurlijk een fysiek lichaam maar ook een etherisch lichaam. En je hebt het fluïde koord dat lichaam en geest verbindt. Wat is de functie van het etherische lichaam en het fluïde koord?

⭐️ Ectoplasma is de sterkste vorm van transformatie. Wat gebeurt er dan? Wat is het verschil met de tweede vorm van trance zoals u werkt met uw instrument?

⭐️ Ik heb geloof ik last van bindingsangst. Als mijn partner te dichtbij komt, trek ik me terug en als ie dan afstand neemt, trek ik ‘m juist weer aan. Heel vermoeiend. Hoe kan ik dit stoppen? Ben ik bang voor de liefde?

⭐️ Onze geboorte staat in de sterren geschreven, dat is kosmisch bepaald. En als je nu bijvoorbeeld een gedachte of impuls krijgt en daar geef je direct gehoor aan is dat moment dan ook kosmisch bepaald?

⭐️ Moord en zelfmoord staan niet in je levensboek. In welk licht kun je dan Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe zien als het gaat om slachtoffer worden van een misdrijf?

We hebben de volgende vragen binnen gekregen:

⭐️ Wat is astraal reizen? Kan iedereen astraal reizen?

⭐️ Waardoor krijg je een lifter in je aura? Ben je dan bezeten? Hoe kom je ervan af? En kun je hiervan weer helemaal herstellen?

⭐️ Begraven of cremeren. Wat zou u adviseren om te doen en waarom?

⭐️ God is liefde en Al dat er is. Wij zijn een deel van God.
Op aarde leven we in dualiteit om onze ervaringen en groei te kunnen bewerkstelligen. In de sferen bestaat deze dualiteit niet toch? Onvoorwaardelijke liefde kent geen straf in mijn beleving maar toch wordt het als niet juist gezien wanneer een mens een einde aan zijn leven maakt waardoor hij/zij niet gelijk naar het licht kan gaan. Dit brengt mij in verwarring. Graag stel ik mij open voor een antwoord.

⭐️ Hoe kan ik beste omgaan met het naderende einde van mijn partner, waarvan ik vind dat het einde te vroeg komt. Hoe ga ik hier beste mee om, leven in het nu en toch genieten van mijn partner, maar tegelijkertijd heel erg angstig over het naderende einde van mijn partner. Ik raak mezelf kwijt en kan mijn partner niet loslaten, zie erg op tegen het afscheid.

We hebben de volgende vragen binnen gekregen:
⭐️ Aura’s kunnen klein zijn, groot zijn, glanzend, zwart, met veel kleuren, met gaten erin etc.. Hoe ziet een gezonde aura eruit? Wat kun je aflezen aan iemands aura?
⭐️ We sluiten mensen op in de gevangenis als straf voor een misdrijf dat zij hebben gepleegd. Na een ernstig misdrijf zitten gevangenen soms 23 van de 24 uur per etmaal in hun cel en mogen slechts 1 uur per etmaal eruit om te luchten.
Wat vindt u van zo’n straf?
⭐️ Geldt de wet van de aantrekkingskracht ook voor God? En als God is liefde, is dat dan de reden waarom wij mensen hem zoeken?
⭐️ Je hoort weleens dat een leugentje om bestwil wel mag. Vindt u dat ook? Of moet je altijd de waarheid spreken?
⭐️ Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om te communiceren. Meer dan ooit. Maar ondanks al die communicatie lijkt er weinig gemeenschapszin. Is er meer egoïsme dan vroeger?
We hebben de volgende vragen binnen gekregen:
⭐️ Een vraag over het opvoeden van kinderen. Wanneer ben je een goede ouder? Ik probeer mijn kinderen het goede voorbeeld te geven, maar wat is het goede voorbeeld?
⭐️ Hoe moet je omgaan met een verschil in behoefte aan intimiteit en seksualiteit? Mijn partner heeft meer behoefte dan ik, soms hebben we er ruzie over. Heeft u een tip voor ons?
⭐️ Zou meester Isaak nog eens uit willen leggen wat de rol van vergeving is voor de mens? En klopt het dat de mens vergeven is als hij het aan Meester Jezus oprecht vraagt? Hoe werkt dat dan precies?
⭐️ Het is bekend dat slachtoffer van een narcist zijn te maken heeft met emotionele afhankelijkheid van het slachtoffer. Maar kan een narcist zelf ook emotioneel afhankelijk zijn?
⭐️ Reïncarneren dieren ook? Wordt een hond dan weer een hond? En zou iedereen vegetarisch moeten zijn?

We hebben de volgende vragen binnen gekregen:

⭐️ Hoe is het mogelijk dat u kunt spreken met de doden? Hoe werkt dat? En er zijn zo ontzettend veel mensen overleden, hoe kunt u de juiste persoon vinden in het hiernamaals?

⭐️ Hoe zit het met de geest/ziel loslaten na de dood terwijl je organen hebt gedoneerd?
Leef je dan nog een beetje door in een ander? Kun je dan geheel vrij komen uit je lichaam om weer gereïncarneerd te worden naar volgend leven?
En wat heeft orgaantransplantatie voor consequenties? Voor donor en ontvanger?

⭐️ Waardoor of waarom krijgt iemand kanker?

⭐️ Waarom moeten mensen zoveel fysieke pijn doormaken op hun ziekbed of sterfbed?

⭐️ Een vraag over engelen. Zien ze eruit zoals wij ze zien op afbeeldingen met vleugels? Bestaan de engelen Gabriel, Rafael en Michael?

⭐️ Hebben vissen gevoel?

We hebben de volgende vragen binnen gekregen:
• U en uw instrument geven ook STERVENSBEGELEIDING. Kunt u vertellen in welke situaties u mensen zou kunnen helpen wanneer een geliefde gaat overlijden?
• In de vorige uitzending heeft u gesproken over overledenen in de sferen. Dat daar mensen aanwezig zijn die overgegaan zijn in de 2de wereldoorlog en nog steeds gevoelsmatig daarin zitten. Inmiddels zijn er getuigenissen dat mensen die zijn overleden in deze oorlog in de huidige tijd zijn gereïncarneerd. Zijn deze mensen dan sneller door hun geestelijke evolutie gegaan? Of liggen levens en NIEUWE REINCARNATIES ergens in het Grote Plan toch al vast?
• WILDE PAARDEN leven in groepen en zijn krachtige dieren met veel samenhang in hun groep. Hoe is het voor paarden die in een manege staan of in een stukje wei als plezierpaard? Zijn deze paarden niet doodongelukkig? Geldt dat ook voor de dieren in dierentuinen?
• 9 september was er brand op Lesbos, een Grieks eiland, in het VLUCHTELINGENKAMP Moria. Het was gebouwd voor 3.000 mensen maar er zaten 13.000 mensen. Er is inmiddels een noodkamp na de brand. Wat vindt u ervan dat mensen vluchten en vervolgens in een vreselijk kamp stranden? Is het wijzer om in je land te blijven? Of zijn wij mensen eigenlijk geroepen om vluchtelingen op te nemen?
• Tijdens een sessie heb ik gehoord dat het niet zoveel uitmaakt welk voedsel we tot ons nemen. Ik neem aan dat de aandacht van de maatschappij voor het anders, dus BETER PRODUCEREN EN BEREIDEN van vlees en gewassen beter is voor de mens?
We hebben de volgende vragen binnen gekregen:
We hebben de volgende vragen binnen gekregen:
• Kunt u iets zeggen over compassie speciaal in deze tijd van corona?
• Als je al vele levens hebt geleefd, leef je die dan ook in verschillende culturen? En dan waarschijnlijk ook in de religie van die cultuur?
• Ik vraag me mijn hele leven al af waar we nou eigenlijk vandaan komen en hoe leven ontstaan is? Ook ben ik benieuwd of de kijk op het leven van meester Isaak verschilt van bijv. de kijk van andere meesters in het hiernamaals.
• Wat vindt u van vaccineren van baby’s tegen corona en andere vaccinaties bijv. DKTP (difterie, kinkhoest, tetanus en polio)
• Het trajectplan van de voedselcadeaubonnen, wat wilt u daarmee bereiken?
• Meester Isaak, vandaag is Ingeborg hier aanwezig. Zij wil het met u hebben over de nieuwe online cursus getiteld ‘Isaak spreekt over zijn boeken’ die maandagavond 9 november van start gaat. Graag geef ik het woord aan Ingeborg.
• Het trajectplan van de voedselcadeaubonnen, wat wilt u daarmee bereiken?
• Meester Isaak, vandaag is Ingeborg hier aanwezig. Zij wil het met u hebben over de nieuwe online cursus getiteld ‘Isaak spreekt over zijn boeken’ die maandagavond 9 november van start gaat. Graag geef ik het woord aan Ingeborg.
We hebben de volgende vragen binnen gekregen:
· ⭐️ Het bezoek en lidmaatschap van de verschillende KERKEN loopt al jaren terug. Mensen treden ook bijna niet meer in als non of broeder in een klooster. Waar komt dat door? Voelden mensen zich vroeger meer geroepen tot God?
· ⭐️ Toen mijn vader 2 jaar geleden overleed voelde ik zijn aanwezigheid de eerste 6 weken na zijn dood zeer sterk. Hij deed er werkelijk alles aan om mij te laten weten dat er leven is na de dood. Na deze periode nam hij via een droom afscheid en nu hoor ik sporadisch nog wat van hem.
Graag zou ik van u willen weten of wij in het hiernamaals de vrijheid hebben onze dierbaren in het aardse leven te mogen BEGELEIDEN of bij te staan? Of dat wij bij incarnatie onze vaste begeleiding / leiding meekrijgen.
· ⭐️ Het FANATISME zoals je dat ziet bij clubsupporters, bijv voetbalsupporters, kan manifesteren in pure haat. Hoe kan dat zo ontstaan?
Kan het zijn dat daar (onverwerkte) en dus meegenomen haatgevoelens uit een vorig leven deel van zijn? Bijv als je in een vorig leven op een gewelddadige wijze bent omgekomen?
· ⭐️ ZIEKTEN VAN DE GEEST: schizofrenie, manisch- depressief, angsten, verslavingen, stoornissen. Hoe ontstaat dat in de mens?
· ⭐️ Is het mogelijk om te GENEZEN met enkel je gedachten, zonder medicatie of operatie?
· ⭐️ Onze MANIER VAN DENKEN bepaalt onze levenswijze. Door onze manier van denken te veranderen, veranderen we de wereld. Welke gedachte is het belangrijkste om te wijzigen?
· ⭐️ Wat vindt u ervan dat TRUMP WEIGERT BIDEN te accepteren als de nieuwe president? Hij accepteert de telling van de stemmen niet. Er zou fraude zijn.
We hebben de volgende vragen binnen gekregen:
• Kunt u ons uitleg geven over wat narcisme is en waarom het een persoonlijkheidsstoornis is? Hoe ontstaat het?
• Als narcisme ontstaat door traumatische ervaringen in de jeugd, hoe werkt het dan dat je als kind narcisme ontwikkelt? Heeft dat ook te maken met het karakter van het kind? Is een sterker karakter beter bestand tegen de ontwikkeling van de stoornis?
• Een narcist maakt slachtoffers. Hoe herken je een narcist? Wat is de aantrekkingskracht van de narcist voor een ander? Hoe is het om als partner samen te leven met een narcist?
• Waarom blijft een slachtoffer met een narcist omgaan? Wordt een slachtoffer geestelijk mishandeld? Wat moet een slachtoffer doen om daaruit te komen?
• Weet een narcist wat hij doet? Doet hij het bewust? Is een narcist is staat van iemand te houden?
• Als je een ouder hebt gehad die narcist is, kies je dan voor jezelf ook een narcist als partner omdat je het al gewend bent?
• Waarom is het zo moeilijk voor een narcist om te veranderen? Is narcisme te genezen?
• Als de persoon in kwestie nog jong is ( puber/ jong volwassen) en je constateert als ouder(s) dat je kind deze persoonlijkheidsstoornis ontwikkeld heeft, zijn er dan nog mogelijkheden om dat bij het kind bij te sturen? Wat zou je als ouder kunnen doen?
In de huidige opvoedingstrend zijn bijna alle kinderen ‘prinsen’ en ‘prinsesjes’ bij wie nagenoeg bijna geen grenzen meer worden aangegeven. Zou deze wijze van opvoeden een voedingsbodem kunnen zijn voor het ontwikkelen van narcistisch gedrag?
Meester Isaak, hartelijk dank dat we met u in gesprek mochten gaan en u onze vragen heeft beantwoord. Heel graag tot de volgende keer.
? Meester Isaak vertelt over alle aspecten van KERSTMIS IN CORONATIJD
Medium Tresi Barros de Schittering gaat in tweede trance. Meester Isaak maakt gebruik van haar stembanden en haar lichaam. Meester Isaak is zelf in de sferen, hij leeft niet meer op aarde.
We hebben de volgende vragen voor Meester Isaak:
• Kerstmis wordt ieder jaar gevierd op 25 en 26 december. Met kerstmis vieren we de geboorte van Jezus in Bethlehem. Hij is voor ons op aarde gekomen.
Zou u ons willen vertellen over Kerstmis in Coronatijd?
• Zou Meester Isaak een kleine overdenking kunnen geven voor de mensen die om wat voor reden dan ook Kerst niet met allen die ze om zich heen zouden willen hebben, kunnen vieren. Zodat de mensen zich toch verbonden weten en voelen.
• Je zou eigenlijk verwachten dat de kerken vol zitten in deze coronatijd, maar de kerken zitten niet vol. Hoe hebben mensen nu in deze tijd steun aan de geboorte van Jezus?
• Bent u voor inenten tegen covid19?
• Wat zou u tegen ons willen zeggen over het nieuwe jaar 2021?