Op uitnodiging verzorg ik ook geestelijk dopen, geestelijk trouwen, geestelijk begraven of cremeren.

Geestelijk dopen

U kunt uw baby of uzelf door Isaak en mijzelf laten dopen. De doop vindt plaats op de door u gewenste locatie en met uw genodigden. De doop zelf duurt gemiddeld één uur. Net als bij de kerkelijke doop dient u zelf een Meter en Peter uit te zoeken die een geestelijke belofte doen aan de dopeling. De ceremonie eindigt na alle beloftes en het ontvangen van de doopsuiker die mijn gids Isaak uitdeelt aan iedere genodigde.

Geestelijk trouwen

Wilt u geestelijk trouwen dan kan ook dat. U hoeft niet perse wettelijk getrouwd te zijn. Het mag maar is niet verplicht. Tijdens het geestelijk trouwen doen jullie elkaar geestelijke beloftes. Voor beide partners heeft Isaak een aantal voorwaardes opgesteld die beide partners moeten uitvoeren. Bij mijn secretariaat kunt u deze voorwaarden opvragen. U mag zelf de locatie bepalen. Isaak en ik komen graag naar u toe. De ceremonie duurt ongeveer een uur. U bent vrij om uit te nodigen wie u wenst uit te nodigen.

Geestelijk cremeren/begraven

Wilt uw overleden geliefde geestelijk gecremeerd of begraven worden dan kan ook dit. Het geestelijk cremeren/begraven duurt ongeveer een uur. Isaak en ik komen naar de door u gewenste locatie en zullen er samen met de geliefden van de overledene een prachtige geestelijke ceremonie van maken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor één van deze ceremonies kunt u contact opnemen met mijn secretariaat.