Om de veertien dagen op woensdag het live video programma van Medium Tresi Barros de Schittering: De Magneet van Zijn. Tresi deelt haar spirituele kennis met ons. Zij zal samen met Meester Isaak elke aflevering ook enkele vragen beantwoorden.

U kunt uw vragen aanleveren via facebook of secretariaat@tresibarros.nl

Wat betekent de titel de Magneet van Zijn?

Wat je bent, straal je uit en trek je naar je toe….

We hebben voor de aflevering van 12 juni de volgende vragen ontvangen:

 • Waarom ben ik arm?
 • Waarom heb ik geen vrienden?
 • Wat moet ik uitstralen om een gelukkige liefdesrelatie te krijgen?
 • Wat moet ik doen om een leuke baan te vinden?
 • Wat moet ik doen als ik blokkades heb?
 • Wat moet ik doen als ik paniekaanvallen heb?

We hebben voor de aflevering van 26 juni de volgende vragen ontvangen:

 • Wat je bent, straal je uit en trek je naar je toe. Kan ik dit veranderen en zo ja hoe, zodat ik wat anders ga uitstralen en naar me toe trekken. Hoe trek ik bijv. een leuke vrouw aan?
 • De laatste tijd zijn er steeds meer mensen die hun kinderen niet laten inenten omdat zij denken dat kinderen er ernstige ziekten door kunnen krijgen. Wat vindt u daarvan?
 • Waarom zijn er tegenwoordig zoveel natuurrampen? Kun je zeggen dat de mensen het zelf naar zichzelf hebben toegetrokken? Kunnen we het nog veranderen? Waarmee zouden we moeten beginnen?

We hebben voor de aflevering van 3 juli de volgende vragen ontvangen:

 • Ik ben depressief. Heb niet veel zin om uit bed te komen. Ik slik antidepressiva. Wat zou u mij adviseren?
 • Wat vind je van de psychiatrische ziekte schizofrenie? Bij deze ziekte hoor je stemmen. Door medicatie verminderen de symptomen.
 • Wanneer ben je een nemer en wanneer ben je een gever?
 • Als ik naar u toekom voor een consult, hoe gaat dat dan? Wat voor soort informatie kunt u mij geven?
 • Wat gebeurt er als je mediteert?

We hebben voor de aflevering van 10 juli de volgende vragen ontvangen:

 • Waarom is er zoveel ellende op de wereld? En hoe kunnen we hier iets tegen doen? Zelf zeg ik verbeter de wereld en begin bij jezelf.
 • Waarom/waardoor is het dat je na bepaalde ervaringen/verlies, jezelf zo verliest dat je niet echt meer kunt leven, blij zijn, jezelf geven…enz?
 • Ik begrijp dat Meester Isaak water instraalt. Wat is de werking van dit water? Waar kan ik dit kopen?

We hebben voor de aflevering van 14 augustus de volgende vragen ontvangen:

 • Iemand die ik ken is gelovig en zegt dat mediums en paragnosten van de duivel zijn… Daar ben ik het niet mee eens. Hoe kijken jullie naar alle soorten verschillende geloven op deze wereld?
 • Mijn gevoel zegt dat mijn missie is om het Licht wat ons allemaal verbindt, te delen. Ik heb daarvoor een bijzondere ervaring gehad in februari afgelopen jaar. Mijn missie is dat ik mensen bewust mag maken dat ze allemaal Lichtwezens zijn. En dat iedereen verbonden is met de grote bron van liefde, die ik God of Universum noem. Als dit klopt, hoe kan ik deze boodschap het beste nog meer verspreiden? Ik heb in mijn praktijkruimte al diverse lezingen mogen geven en menigeen mogen inspireren.
 • Zie je als je overlijdt al je geliefde mensen? In de film What dreams may come van Robin Williams gaat de overleden Chris op zoek naar zijn vrouw die zelfmoord heeft gepleegd. En zie je als je overlijdt ook je geliefde huisdieren?

We hebben de volgende vragen ontvangen:

 • Ik zie dat u een workshop rouwverwerking geeft. Wat gebeurt er in deze workshop?
 • Ik hoor weleens een stem die (negatieve) opdrachten geeft waar ik niet naar luister. Ook ervaar ik onverklaarbare klachten. Ik krijg daar medicatie voor, maar ik vroeg me af wat ik hier nog meer tegen kan doen?
 • Wat vinden jullie van parenclubs, prostitutie en dergelijke? Zou het voor iemand met weinig seksuele ervaring aan te raden zijn om daar naar toe te gaan of is het taboe?
 • Hebben jullie tips om mijn intuïtie te ontwikkelen?
 • Als je helderziend bent, wat zie je dan? Weet je dan hoe de toekomst zal zijn? Kunt u ook zien of iemand ziek is en naar de dokter moet?

We hebben de volgende vragen ontvangen:

 • Als je in reïncarnatie gelooft, geloof je ook dat de aarde een leerschool is. Welke aardse sferen zijn er? En wanneer kom je in een geestelijke sfeer? Wat moet je daarvoor doen?
 • Leven mensen die over zijn gegaan naar gene zijde net zo’n leven als op aarde?
 • Heeft ieder mens een gids?
 • Waarom sterft de ene mens jong en wordt de ander oud? En waarom wordt de ene mens ziek en blijft de ander gezond?
 • Komen er nog meer voedselcentra van Isaak & de Schittering?

We hebben de volgende vragen ontvangen:

 • De vervuiling van het milieu wordt steeds erger. Bijvoorbeeld luchtvervuiling en vervuiling van de zeeën door bijv. plastic deeltjes. Het is om moedeloos van te worden. Wat kun je als persoon doen om dit te verminderen? Hoe moet je gaan leven?
 • Hier op aarde heb je allerlei verschillende talen, zoals Engels, Duits, Nederlands etc. Spreekt men op gene zijde iedere taal? Want als een mens over gaat naar gene zijde dan moet je wel met die persoon kunnen communiceren. Waarom zijn er eigenlijk verschillende talen op aarde?
 • Reïncarneren wij mensen altijd weer als mens? Of kun je ook als dier reïncarneren? Reïncarneren dieren ook?
 • Wat gebeurt er met slechte mensen die overleden zijn, zoals bijvoorbeeld Hitler? Reïncarneren zij weer met het nodige karma?
 • Ieder mens heeft toch een levensboek? Wat staat er allemaal in een levensboek?