Privé-consulten vinden altijd op afspraak plaats. U kunt hiervoor contact opnemen met mijn secretariaat M 06 46917450. De privé-consulten vinden dagelijks plaats in de middaguren en soms ook in de avonduren. Ook is een consult-via-facetime mogelijk.

U kunt elke vraag stellen die u heeft. Bijv. over werk, relaties, doorbreken van angsten en blokkades, hoe om te gaan met verlies, contact leggen met een overleden dierbare, opvoeden van kinderen, starten eigen bedrijf, volgen van een opleiding, verhuizen etc. Elke vraag is mogelijk. Een privé-consult is altijd één op één. Er mag dus niemand anders aanwezig zijn, enkele uitzonderingen daar gelaten.

Voor een privé-consult reserveer ik maximaal een uur. Voor vragen over overleden en/of levende dierbaren is het noodzakelijk dat u een foto meeneemt. Voorwaarde voor deze vragen is wel dat u een liefdesband heeft met degene waar uw vraag over gaat. Als de vragen over uzelf gaan dan heeft u geen foto’s nodig. U mag ook eigen geluidsapparatuur meenemen. Dit raad ik u altijd aan omdat er tijdens een privé-consult veel informatie in één keer gegeven wordt. Op deze manier kunt u dit later rustig nog eens terugluisteren.

Mocht u komen voor relatietherapie dan kan dit samen met uw partner. Het kan ook als uw vraag gaat over een overleden dierbare van beiden. Een andere uitzondering is als u een privé-consult wenst voor een klein kind, dan mag de ouder daarbij wel aanwezig zijn. Er worden niet apart nog andere waarnemingen gedaan. Hiervoor moet een afspraak gemaakt worden voor een privé-consult één op één.

Tijdens een privé-consult word ik overschaduwd door mijn gids Isaak. Ik ga hierbij in de 1ste vorm van trance. Dit houdt in dat ik volledig bij ben maar overschaduwd wordt. U kunt het zo zien dat Isaak in mijn oor fluistert en ik vertaal dit weer naar u toe. Ik ben dus puur een doorgeefluik.

Een privé-consult wordt altijd opgebouwd vanuit een stukje verleden, heden en een klein stukje toekomst indien dat mag. Ik gebruik bij een privé-consult ook altijd mijn mademoiselle Lenormand kaarten. Ik gebruik deze kaarten puur om u te laten zien dat toeval niet bestaat. Tijdens het vertellen van de waarnemingen zult u zien dat gelijktijdig dezelfde kaarten vallen als datgene wat ik u op dat moment vertel.