DE BRON DER WIJSHEID

Elke veertien dagen een special over een spiritueel onderwerp!

Op donderdag van 14:30-15:00 uur.

U heeft een directe lijn met gene zijde. Meester Isaak geeft antwoord op uw vragen. Ervaar zijn wijsheid en liefde.

Aflevering 4
🙏 EMOTIONELE AFHANKELIJKHEID, VERLANGENS EN VERGEVING.
Dit is het onderwerp van de vierde aflevering van het spirituele programma door Meester Isaak en medium Tresi Barros de Schittering op facebook live. We hebben de volgende vragen voor u:
🙏 Wat is emotionele afhankelijkheid? Welke rol spelen verlangens en vergeving daarin?
🙏 Je laat je eigenwaarde en geluk afhangen van wat iemand anders van je vindt of voor je voelt. Wat moet je doen om meer in controle te zijn van je eigen emoties?
🙏 Emotionele afhankelijkheid maakt dat iemand verslaafd kan zijn aan iemand, niet zonder die persoon kan. Op welke wijze kan zich dat nog meer uiten?
🙏 Wanneer je eigen verlangens niet worden vervuld door de partner in een relatie word je soms geïrriteerd of boos. Je krijgt onvrede, er ontstaat frictie. Hoe ga je daar mee om?
🙏 Mensen maken soms heftige gebeurtenissen mee, bijv. verkrachting, pedofilie of zelfs moord van je kind. Hoe kun je de daders vergeven?
🙏 Is emotioneel onafhankelijk zijn de tegenpool van emotioneel afhankelijk zijn? Is dit wat je moet nastreven?
Aflevering 3
🙏 WELKE DESTRUCTIE BRENGT COVID19 FINANCIEEL, MENTAAL EN LICHAMELIJK?
Dit is het onderwerp van de derde aflevering van het spirituele programma door Meester Isaak en medium Tresi Barros de Schittering. Meester Isaak, we hebben de volgende vragen voor u:
⭐ Hoe groot wordt de armoede onder de mensen als gevolg van de maatregelen tegen Covid19? Verwacht u een toename in het aantal zelfmoorden?
⭐ Welk effect heeft het online lesgeven op kinderen en studenten? Blijft hun ontwikkeling achter? Hoe uit zich dat?
⭐ Er is een aantal vaccins ontwikkeld tegen Covid19. O.a. door Biotech/Pfizer, AstraZeneca en Moderna. Is de inenting hiermee veilig? Of kun je er over een aantal jaren een lichamelijke of geestelijke afwijking door krijgen?
⭐ Neemt in de zomer, als bijna alle mensen in Nederland zijn ingeënt, het aantal besmettingen af?
⭐ Hoe moeten we volgens u omgaan met deze pandemie? Welke maatregelen zijn nodig?
Aflevering 2
⭐ Wat is helderziendheid? Waarom is de ene mens helderziend en de ander niet?
⭐ Wanneer noem je iemand een medium? Welk soort adviezen kan een medium je geven?
⭐ Is medium zijn een gave die je hebt vanaf je geboorte of kun je een opleiding volgen om het te worden?
⭐ Hoe is het voor een medium om als kind op te groeien en hoe is het later in de maatschappij? Hij of zij is immers anders dan de meeste mensen.
⭐Er zijn mediums die hun helderziendheid inzetten om bijv. iets op te lossen zoals een verdwijning, ontvoering of in het ergste geval een moord. Hoe wordt het bepaald dat je een medium bent op een speciaal gebied?
⭐ Hoe weet je of een medium goed is? Je bent geneigd veel waarde aan hun adviezen te geven dus dit is belangrijk om te weten.
⭐ Helderziende mensen zien soms personen in de kamer zitten die voor anderen niet zichtbaar zijn. Hoe kan dit?
⭐ Weet een helderziende altijd alles van iemand of zien ze ook dingen niet?
Aflevering 1
⭐ Zou u allereerst de naam van het nieuwe programma willen toelichten? U heeft deze serie De Bron der Wijsheid genoemd.
⭐ Wat is reïncarnatie? Hoe reïncarneer je, hoe werkt zoiets? Hoe vaak moet een mens minimaal reïncarneren?
⭐ Welke rol speelt karma?
⭐ Door wie wordt je levensboek geschreven? Hoe lang moet je nadat je bent overleden aan gene zijde blijven voordat je weer een volgend leven op aarde krijgt? En waarom weet je dan niets meer van je vorige levens?
⭐ Reïncarneer je steeds in dezelfde groep mensen of hoeft dat niet? Zijn de mensen om je heen, waar je bij reïncarneert van dezelfde sfeer?
⭐ U heeft eerder verteld dat iedereen tot een zielengroep behoort; lucht, water, aarde of vuur. Wat bepaalt tot welke groep je behoort? Blijf je het gehele reïncarnatie proces tot die groep behoren?
⭐ Kies je bij elke reïncarnatie een ander land of volk of cultuur? Of kan het ook zo zijn dat je een aantal levens achter elkaar in hetzelfde land of werelddeel als bv Europa geboren wordt.
⭐ Waaraan kun je merken dat een mens al ver gevorderd is in zijn evolutieproces?