DE BRON DER WIJSHEID

Elke veertien dagen een special over een spiritueel onderwerp!

Op donderdag van 14:30-15:00 uur.

U heeft een directe lijn met gene zijde. Meester Isaak geeft antwoord op uw vragen. Ervaar zijn wijsheid en liefde.

Aflevering 9
🙏 WIE BEN JIJ?
We hebben de volgende vragen voor u:
• U heeft een boek geschreven met deze titel: Kunt u het boek laten zien aan de kijkers en er iets over vertellen?
• Wanneer ben je spiritueel? Ik zou graag willen weten wat mijn taak is op aarde. Hoe kom ik daar achter?
• Waarom heeft u uw boek zo genoemd? Heeft het te maken met de boodschap uit de bijbel van Christus: “Ken jezelf, dan ken je Mij?”
• De ziel kiest de moeder uit. De vader is de zaadbrenger. Vindt er dan ook een verbinding plaats met de energie van de vader? En heb je van oorsprong je eigen unieke DNA of wordt daarmee ook verbinding gelegd tijdens bevruchting met DNA vader en/of moeder? Omdat je als kind gelijkenis en karakter ook van de vader mee krijgt.
• Ben ik positief of negatief, ben ik een gever of een nemer? Ik vind het heel moeilijk om deze vragen te beantwoorden. Dat is toch in elke situatie anders?
• U bent een Meester. Kunt u uitleggen hoe uw leerweg eruit ziet? Hoe gaat dat praktisch in z’n werk? En wie zijn jullie? Wat houdt het in als u een student aanneemt en hoe gaat dat dan?
Aflevering 8
🙏 ALS DE MENS ZIJN BEWUSTZIJN WIL ONTDEKKEN IN ZICHZELF, MOET HIJ NOOIT OPGEVEN EN TWIJFELEN
We hebben de volgende vragen voor u:
• U heeft een boek geschreven met deze titel: Kunt u het boek laten zien aan de kijkers en er iets over vertellen?
• Door mijn opvoeding heb ik geleerd hoe ik me moet gedragen. Ik voel me daar de laatste tijd niet meer prettig bij. Hoe kom ik daaruit los? Hoe word ik wie ik werkelijk ben?
• Hoe kan de mens bij zijn bewustzijn komen in deze wereld. Er zijn zoveel mensen die totaal niet bewust zijn van bijv. een leven na de dood en het reïncarnatie proces.
• Mezelf en mijn drijfveren leren kennen vind ik erg moeilijk. Soms neem ik me voor op een aardige manier te reageren op mijn partner en dan neemt toch weer een soort blinde woede me over en is het weer mis. Zou u mij kunnen helpen als ik op consult kom bij u?
• Hoe is het bewust wordingsproces bij mensen met hooggevoeligheid? Op sommige punten sneller?
• Hoe kan de mens het karma wat hij heeft opgelopen bij de kruisiging van Meester Jezus weer inlossen.
Aflevering 7
🙏 CONTACT LEGGEN MET DE ANDERE WERELD
We hebben de volgende vragen voor u:
• U heeft een boek geschreven met de titel: CONTACT LEGGEN MET DE ANDERE WERELD Kunt u het boek laten zien aan de kijkers en er iets over vertellen?
• Wat is de ‘andere wereld’ eigenlijk? Hoe is het daar?
• Welke vorm van contact leggen met de andere wereld is het makkelijkst? Is dat automatisch schrift? Kun je ook zelf contact leggen met mensen die overleden zijn? Of moet je hiervoor naar een medium?
• Onze begeleiders proberen ons te helpen toch? Hoe kunnen zij ons bereiken? Wat moeten we doen om dit mogelijk te maken?
• U spreekt over de Bron der Wijsheid en de andere wereld. Maar kun je niet beter contact maken met je eigen bron? Wat voegt het contact met de andere wereld toe?
Aflevering 6
🙏 LUISTER, VOEL EN VERTROUW OP JE INTUÏTIE
Deze special gaat over: Luister, voel en vertrouw op je intuïtie. Meester Isaak beantwoordt vragen via zijn instrument medium Tresi Barros de Schittering. Mee ster Isaak leeft niet meer op aarde, hij is in de sferen.
We hebben de volgende vragen voor u:
• U heeft een boek geschreven met de titel: Luister, voel en vertrouw op je intuïtie. Kunt u het boek laten zien aan de luisteraars en er iets over vertellen?
• Wat is intuïtie nu precies en hoe kunnen we leren om naar onze intuïtie te luisteren? Angsten en twijfels zitten vaak in de weg.
• Heeft u tips en oefeningen om je intuïtie te ontwikkelen? Heeft intuïtie altijd gelijk? • Als je sterk invoelend bent, een groot empathisch vermogen hebt, draagt dat bij aan het hebben van telepathie met een ander persoon? Het ‘twee zielen, één gedachte’ ?
• Denk en voel je meer in ‘ beelden’ als je een sterke intuïtie hebt? Heb je dan ook een groter voorstellingsvermogen?
Meester Isaak, hartelijk dank dat we met u in gesprek mochten gaan en u onze vragen heeft beantwoord. Heel graag tot de volgende keer.
Meester Isaak spreekt ook zijn dank uit aan alle vrijwilligers die meehelpen in het voedselcentrum om de minderbedeelde mensen te helpen.
Aflevering 5
🙏 WIE BEN IK ZONDER MIJN MASKERS & OVERWIN JE ANGSTEN EN LEEF JE DROOM.
Dit is het onderwerp van de vijfde aflevering van het spirituele programma door Meester Isaak en medium Tresi Barros de Schittering op facebook live.
Aflevering 4
🙏 EMOTIONELE AFHANKELIJKHEID, VERLANGENS EN VERGEVING.
Dit is het onderwerp van de vierde aflevering van het spirituele programma door Meester Isaak en medium Tresi Barros de Schittering op facebook live. We hebben de volgende vragen voor u:
🙏 Wat is emotionele afhankelijkheid? Welke rol spelen verlangens en vergeving daarin?
🙏 Je laat je eigenwaarde en geluk afhangen van wat iemand anders van je vindt of voor je voelt. Wat moet je doen om meer in controle te zijn van je eigen emoties?
🙏 Emotionele afhankelijkheid maakt dat iemand verslaafd kan zijn aan iemand, niet zonder die persoon kan. Op welke wijze kan zich dat nog meer uiten?
🙏 Wanneer je eigen verlangens niet worden vervuld door de partner in een relatie word je soms geïrriteerd of boos. Je krijgt onvrede, er ontstaat frictie. Hoe ga je daar mee om?
🙏 Mensen maken soms heftige gebeurtenissen mee, bijv. verkrachting, pedofilie of zelfs moord van je kind. Hoe kun je de daders vergeven?
🙏 Is emotioneel onafhankelijk zijn de tegenpool van emotioneel afhankelijk zijn? Is dit wat je moet nastreven?
Aflevering 3
🙏 WELKE DESTRUCTIE BRENGT COVID19 FINANCIEEL, MENTAAL EN LICHAMELIJK?
Dit is het onderwerp van de derde aflevering van het spirituele programma door Meester Isaak en medium Tresi Barros de Schittering. Meester Isaak, we hebben de volgende vragen voor u:
⭐ Hoe groot wordt de armoede onder de mensen als gevolg van de maatregelen tegen Covid19? Verwacht u een toename in het aantal zelfmoorden?
⭐ Welk effect heeft het online lesgeven op kinderen en studenten? Blijft hun ontwikkeling achter? Hoe uit zich dat?
⭐ Er is een aantal vaccins ontwikkeld tegen Covid19. O.a. door Biotech/Pfizer, AstraZeneca en Moderna. Is de inenting hiermee veilig? Of kun je er over een aantal jaren een lichamelijke of geestelijke afwijking door krijgen?
⭐ Neemt in de zomer, als bijna alle mensen in Nederland zijn ingeënt, het aantal besmettingen af?
⭐ Hoe moeten we volgens u omgaan met deze pandemie? Welke maatregelen zijn nodig?
Aflevering 2
⭐ Wat is helderziendheid? Waarom is de ene mens helderziend en de ander niet?
⭐ Wanneer noem je iemand een medium? Welk soort adviezen kan een medium je geven?
⭐ Is medium zijn een gave die je hebt vanaf je geboorte of kun je een opleiding volgen om het te worden?
⭐ Hoe is het voor een medium om als kind op te groeien en hoe is het later in de maatschappij? Hij of zij is immers anders dan de meeste mensen.
⭐Er zijn mediums die hun helderziendheid inzetten om bijv. iets op te lossen zoals een verdwijning, ontvoering of in het ergste geval een moord. Hoe wordt het bepaald dat je een medium bent op een speciaal gebied?
⭐ Hoe weet je of een medium goed is? Je bent geneigd veel waarde aan hun adviezen te geven dus dit is belangrijk om te weten.
⭐ Helderziende mensen zien soms personen in de kamer zitten die voor anderen niet zichtbaar zijn. Hoe kan dit?
⭐ Weet een helderziende altijd alles van iemand of zien ze ook dingen niet?
Aflevering 1
⭐ Zou u allereerst de naam van het nieuwe programma willen toelichten? U heeft deze serie De Bron der Wijsheid genoemd.
⭐ Wat is reïncarnatie? Hoe reïncarneer je, hoe werkt zoiets? Hoe vaak moet een mens minimaal reïncarneren?
⭐ Welke rol speelt karma?
⭐ Door wie wordt je levensboek geschreven? Hoe lang moet je nadat je bent overleden aan gene zijde blijven voordat je weer een volgend leven op aarde krijgt? En waarom weet je dan niets meer van je vorige levens?
⭐ Reïncarneer je steeds in dezelfde groep mensen of hoeft dat niet? Zijn de mensen om je heen, waar je bij reïncarneert van dezelfde sfeer?
⭐ U heeft eerder verteld dat iedereen tot een zielengroep behoort; lucht, water, aarde of vuur. Wat bepaalt tot welke groep je behoort? Blijf je het gehele reïncarnatie proces tot die groep behoren?
⭐ Kies je bij elke reïncarnatie een ander land of volk of cultuur? Of kan het ook zo zijn dat je een aantal levens achter elkaar in hetzelfde land of werelddeel als bv Europa geboren wordt.
⭐ Waaraan kun je merken dat een mens al ver gevorderd is in zijn evolutieproces?