Internationaal gerenommeerde en bekroonde Nederlandse kunstschilder Bob Tomanovic exposeerde in steden over de hele wereld zoals New York, Zürich, Amsterdam, Tokyo en Den Haag. Zijn kunstwerken zijn in collecties van vele verzamelaars over de hele wereld. Een van zijn schilderijen is verworven voor de officiële residentie van de Nederlandse premier in Den Haag, het Catshuis.

Kunst van Bob Tomanovic heeft duidelijk een spirituele karakter. Zijn schilderij en objecten hebben een bijzondere uitstraling. Op het ogenblik maakt Bob “Encons” – met de hand gegoten en beschilderde energie objecten. Kleuren zijn net als alles anders een trilling. De samenstelling van de “Encons” kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen om bijvoorbeeld Liefde ( blauw ), Onvoorwaardelijke Liefde ( paars/violet), of wit ( Goddelijk Licht ) weer te geven. Er zijn ook “Encons” in het groen voor, bijvoorbeeld, verbetering van de gezondheid.

Het is mogelijk via de webshop www.etsy.com/shop/TomanovicArt ( met een aanzienlijke korting ) een originele schilderij, gelimiteerde “gicleé” ( professionele print op canvas ), of Encon van Bob Tomanovic te kopen.

Hebt u een speciale wens voor Bob. Dan kunt u via onderstaande e-mail contact met hem opnemen. De beste manier is Bob uw wens ( kleur of voorstelling ) inclusief uw budget naar Bob te mailen. Hij zal u dan van uit de doeken in voorraad een voorstel maken. Het is uiteraard ook mogelijk voor uw bijzondere wensen een opdracht te plaatsen. Over dat is het beste met Bob te corresponderen.

bob@tomanovic.com