Prive consulten – dagelijks in Rotterdam en een paar keer per maand elders in het land.
U kunt een privé-consult aanvragen voor ieder gewenst probleem en/of het leggen van contact met een overleden dierbare. Tijdens een privé-consult word ik overschaduwd door mijn gids Isaak. Ik ga hierbij in de 1ste vorm van trance. Dit houdt in dat ik volledig bij ben maar overschaduwd wordt. U kunt het zo zien dat Isaak in mijn oor fluistert en ik vertaal dit weer naar u toe. Ik ben dus puur een doorgeefluik.
Een privé-consult wordt altijd opgebouwd vanuit een stukje verleden, heden en een klein stukje toekomst indien dat mag. Ik gebruik bij een privé-consult ook altijd mijn mademoiselle Lenormand kaarten. Ik gebruik deze kaarten puur om u te laten zien dat toeval niet bestaat. Tijdens het vertellen van de waarnemingen zult u zien dat gelijktijdig dezelfde kaarten vallen als datgene wat ik u op dat moment vertel. Bij een privé-consult is het zo dat ik een tijd reserveer van maximaal een uur. Voor vragen over overledenen en/of levende dierbaren is het noodzakelijk dat u een foto meeneemt. Voorwaarde voor deze vragen is wel dat u een liefdesband heeft met degene waar uw vraag over gaat. Mochten de vragen over uzelf gaan dan heeft u geen foto’s nodig. U mag ook eigen geluidsapparatuur meenemen. Dit raad ik u altijd aan omdat er tijdens een privé-consult veel informatie in één keer gegeven wordt. Op deze manier kunt u dit later rustig nog eens terugluisteren.
Een privé-consult is altijd één op één. Bij het privé-consult zelf mag er dus niemand anders aanwezig zijn, enkele uitzonderingen daar gelaten. Mocht u komen voor relatietherapie dan kan dit samen met uw partner. Het kan ook als uw vraag gaat over een overleden dierbare van beiden. Een andere uitzondering is ook als u een privé-consult wenst voor een klein kind, dan mag de ouder daarbij wel aanwezig zijn. Voorwaarde bij dit soort privé-consulten is dat het privé-consult alleen maar gaat om relatietherapie, de overleden dierbare van beiden of een klein kind. Er worden niet apart nog andere waarnemingen gedaan. Dan moet er echt nog een afspraak gemaakt worden voor een privé-consult één op één.
De privé-consulten vinden dagelijks plaats in de middaguren en soms ook in de avonduren in Praktijk Isaak te Rotterdam. Soms vinden er ook privé-consulten plaats in Dalerpeel, Vlissingen of elders in het land. Dit gebeurt af en toe wanneer ik twee avonden achter elkaar in deze omgeving ben.
Privé-consulten vinden altijd op afspraak plaats. U kunt hiervoor contact opnemen met mijn secretariaat via het kopje Contact op deze website. Wanneer de privé-consulten elders in het land plaatsvinden kunt u dit ook zien in het kopje Agenda op deze website.