Regelmatig geef ik cursussen Spontaan Kaartleggen in Rotterdam of bij mensen thuis in Rotterdam en omgeving.

 

Voor wat betreft de cursussen in Rotterdam bent u van harte welkom om zich hiervoor in te schrijven bij het secretariaat. In de agenda kunt de data voor de cursus kaartleggen terugvinden wanneer deze openbaar zijn. Bij mensen thuis zijn deze cursussen besloten tenzij mensen hun huis openstellen voor andere deelnemers. Hiervoor zijn minimaal 8 deelnemers nodig. Wanneer u in Rotterdam woont zijn minimaal 6 deelnemers voldoende. Deze cursus duurt drie uur. Er is geen maximum verbonden aan het aantal deelnemers. Het is mogelijk om deze cursus te geven in de middag of avonduren.

 

Ik gebruik bij deze cursus de mystieke Lenormand kaarten van mademoiselle Lenormand. Ik gebruik deze kaarten zelf ook dag in dag uit bij de helderziende waarnemingen. Deze cursus maakt u geen medium. Dat ben je vanaf je geboorte of je bent het niet. Tijdens deze cursus leren meester Isaak en ik u de betekenis van de kaarten en leren we u de kaarten te leggen en te interpreteren. We leren u te luisteren naar uw gevoel. Hierdoor is het mogelijk om de kaarten voor elkaar te leggen. U zult versteld staan dat ook u de kaarten kan leggen en interpreteren. Uiteraard zal ik alle kaartleggingen na uw eigen uitleg ook uitleggen.

 

Het pakje mademoiselle Lenormand kaarten mag u naar afloop mee naar huis nemen zodat u thuis verder kunt oefenen. Uiteraard is het ook mogelijk om een cursus voor gevorderden te volgen.

 

Raadpleeg mijn agenda voor de data waarop u zich kunt inschrijven of neem hiervoor contact op met mijn secretariaat. Ook voor het plannen van een middag of avond Kaartleggen bij u thuis kunt u contact opnemen met mijn secretariaat. Ook indien u niet voldoende deelnemers heeft maar wel graag uw huis wilt openstellen. Mijn secretariaat zal u dan helpen aan voldoende deelnemers te komen.